Sitenizden bir kullanıcıyı silmek için kullanıcılar kısmında yer alan listede, kullanıcı adının üzerine mouse ile geldiğinizde “kaldır” şeklinde bir yazı gözükecektir.

Bu yazıya tıkladığınızda kullanıcıyı sitenizden silmiş olursunuz.

içinde Kullanıcı Yönetimi
Bu açıklamalar size yardımcı oldu mu?